Zoekresultaat


U heeft gezocht op: spanje

Spanje
Hipotels Barrosa Park (individuele tennisreis) ****

Tennissen in het zuiden van Spanje, in de mooie regio Andalucia. Het hotel ligt direct aan het strand in een bosrijk gebied. Deze individuele reis wordt aangeboden in samenwerking met de tennisschool Sunball. Ideaal als u zelf uw week wilt kiezen!

 
 
Al vanaf
€ 0,-   p.p.

Beschikbare dataSpanje
La Sella Tennis Club (individuele tennisreis)

La Sella Residential is gelegen tussen de twee grootste kuststeden van de Costa Blanca Valencia en Alicante. Het ligt aan de bergrand in een mooi woongebied. U tennist op de gravelbanen en verblijft in een van de appartementen hier direct aan gelegen. Verblijft u liever in een 5-sterrenhotel? Dat kan ook!

 
 
Al vanaf
€ 0,-   p.p.

Beschikbare dataSpanje
Palmira Paradise ****

Heerlijk een week naar Mallorca! Een van de meest populaire bestemmingen voor tennisvakanties! Ideaal gelegen ten westen van Palma de Mallorca ligt het kustplaatste Peguera. De training vindt plaats op de mooie gravelbanen van het complex van Tennis Academy Mallorca. De reis is op basis van All Inclusive in een mooi viersterrenhotel.

 
 
Al vanaf
€ 1.195,-   p.p.

Beschikbare data

Van 6 t/m 13 oktober 2018
Tennislesweek | Volgeboekt!
vanaf: € 1.195,-  


Spanje
Marble Stella Maris ****

Heerlijke tennissen op een van de meest populaire eilanden van Spanje, Ibiza. Tennisreis.nl organiseert nu haar eigen groepsreis naar dit mooie eiland. U verblijft in het Marble Stella Maris Resort op basis van Personal All inclusive en speelt op haar tennisbanen. Het resort ligt vlakbij de kust en tegen een heuvel wat een prachtig uitzicht creëert.

 
 
Al vanaf
€ 945,-   p.p.

Beschikbare data

Van 29 september t/m 6 oktober 2018
Tennislesweek | Volgeboekt!
vanaf: € 945,-  


Spanje , San Antonio, Ibiza
MARBLE STELLA MARIS ****
Nederland , Zutphen
FLETCHER RESORT-HOTEL ZUTPHEN ****
Italië , Voltino di Tremosine
HOTEL PINETA CAMPI (INDIVIDUELE...