Reis-varianten

Individuele tennisreizen

  • Mar 20, 2019

Trekt u graag uw eigen plan?

Wilt u niet gebonden zijn aan de vertrekdata van onze groepsreizen en bent u op zoek naar een tennisvakantie voor uzelf en eventueel uw gezin? Kies dan uit ons aanbod van individuele tennisvakanties in samenwerking met internationale tennisscholen. U geniet alleen of samen met uw partner, vrienden of gezin van een tennisvakantie die voldoet aan uw wensen.

Een individuele tennisreis biedt de mogelijkheid te vertrekken wanneer u dat uitkomt, omdat wij deze reizen het hele jaar door kunnen aanbieden. Ook kunt u in veel gevallen zelf het aantal uren les per week bepalen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid, anders dan bij onze groepsreizen, de kinderen mee op tennisvakantie te nemen!

Kindercursussen
Naast lesprogramma’s voor volwassenen worden ook kindercursussen aangeboden. Mocht u daarnaast nog extra lessen wensen, dan behoren lessen ook tot de mogelijkheid. Deze dient u vooraf te boeken. De lesgroepen bestaan uit maximaal vier personen per baan en per trainer, bij kinderen maximaal 6, en worden ingedeeld naar niveau.

Internationale tennisscholen
Tennisreis.nl organiseert deze reizen in samenwerking met internationale tennisscholen: Peter Leimberg en Sunball. Gediplomeerde leraren geven les in het Duits, Engels of in het Nederlands. In Italië doen behalve Nederlanders ook tennissers uit andere landen mee. Een speciaal internationaal tintje aan uw tennisreis. Gaat u op inidividuele tennisreis naar Spanje dan krijgt u privéles, groepsles is enkel mogelijk indien er genoeg deelnemers aanwezig zijn. Indien u extra wilt tennissen buiten de lesuren dan dient u dit zelf ter plaatse te regelen. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Op aanvraag
De individuele tennisreizen zijn op aanvraag. Dit betekent dat wij de beschikbaarheid en prijs bij het betreffende hotel gaan aanvragen. Zodra wij de prijzen hebben doorgekregen, ontvangt u binnen 5 werkdagen een offerte. Indien u hiermee akkoord gaat, dan ontvangt u van ons de factuur. Deze factuur is tevens het inschrijvingsbewijs en boekingsbevestiging van de reis. Ongeveer een week voor vertrek ontvangt u een e-mail met meer informatie over de week.
Interessant? Deel het met uw vrienden!


Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.

Card image cap
50%
off
Turkije, Belek

Club Mega Saray (Tennis en Padel)

Vanaf

€ 1.095,- p.p.