Reis-informatie

Vervoer

  • Mar 20, 2019

Vervoer

Reizen per vliegtuig
Bij elke bestemming die wij inclusief vliegreis aanbieden, is onder voorbehoud de geplande uitvoerende luchtvaartmaatschappij vermeld. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.  
Twee weken voor vertrek kunt u een indicatie van uw reisschema opvragen. Deze indicatie is echter altijd onder voorbehoud, aangezien het voorkomt dat deze tijden – om welke reden dan ook – kunnen wijzigen. De definitieve lokale vluchttijden treft u aan in uw reisbescheiden, maar ook dan zijn deze nog onder voorbehoud. 

Omdat de luchtvaartmaatschappij de tickets alleen kan printen als de vertrektijden definitief zijn, kan het voorkomen dat u de tickets pas een paar dagen voor uw vertrek ontvangt.
Door bijvoorbeeld technische/ organisatorische redenen en/of weersomstandigheden, kunnen tot en met de dag van vertrek uit Nederland of bij de terugvlucht vanuit het buitenland wijzigingen worden aangebracht, ten aanzien van bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappij, type vliegtuig en/of vluchtschema. Tennisreis.nl B.V. heeft hier helaas geen enkele invloed op en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Wel stellen wij alles in het werk om u zo tijdig mogelijk te informeren over deze zaken. Wij raden u echter aan om voor u naar de luchthaven gaat, op teletekst of op internet te controleren of de vertrektijd van uw vlucht eventueel gewijzigd is. Verder kan het in incidentele gevallen voorkomen dat u een late heenvlucht en een vroege terugvlucht heeft. Op de heenreis zou dit in het meest ongunstige geval betekenen dat u zelfs na 24.00 uur bij uw accommodatie aankomt. Op de terugreis kan het voorkomen dat u ’s ochtends zeer vroeg bij het hotel wordt opgehaald.  

Fullservice- en à la carte vluchten

Bij fullservicevluchten zijn alle drankjes, hapjes en maaltijden tijdens de vlucht inbegrepen. Naar de meeste bestemmingen vliegt u echter à la carte. Tijdens deze vluchten wordt aan boord niet dezelfde cateringservice verleend als bij de fullservicevluchten. Dit houdt in dat tijdens de vlucht hapjes en drankjes niet automatisch worden geserveerd, maar alleen tegen betaling verkrijgbaar zijn.

Vluchttijden
U kunt de vluchttijden voor uw tennisreis ongeveer 2 weken voor vertrek terugvinden op onze website. U gaat naar de gewenste bestemming en kunt daar onder het tabje vervoer uw vluchttijden terugvinden. Deze zijn echter altijd onder voorbehoud.

Luchthavenbelasting en toeslagen
Alle (luchthaven)belastingen zijn bij de prijs van onze reizen inbegrepen.
Ook de veiligheidstoeslag en de Airport Security Charge zijn bij de reissom van al onze (vlieg)reizen inbegrepen.

Met eigen vervoer
Een aantal bestemmingen zijn met eigen vervoer te bereizen. Zoals: Nederland en Italië. Indien u met eigen vervoer reist ontvangt u bij uw reisbescheiden een routebeschrijving naar uw bestemming. De meeste hotels beschikken over een eigen parkeergelegenheid, maar op een aantal bestemmingen is parkeren alleen mogelijk in de nabije omgeving van het hotel.Interessant? Deel het met uw vrienden!


from

from

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.