Reis-informatie

Reisvoorwaarden

  • Mar 20, 2019

Op alle in onze flyer en op de website aangeboden reizen gelden onze bedrijfseigen voorwaarden. Wij verwachten dat u van deze voorwaarden kennisneemt. Zowel u als wij vinden daarin onze wederzijdse rechten en plichten. Let op: Bij een specifiek arrangement kunnen additionele annuleringsvoorwaarden gelden! Onze bedrijfseigen voorwaarden zijn te vinden via deze link.

Voorwaarden aanbiedingen en kortingen
Kortingen en aanbiedingen zijn enkel geldig op het genoemde kamertype en vertrekdata. De genoemde prijzen zijn vanafprijzen p.p. Als u boekt wordt de eventuele korting automatisch verrekend op de factuur die u van ons ontvangt. Reizen waarop kortingen van toepassing zijn, kunnen op bepaalde data uitverkocht zijn. Als een extra reis aan het aanbod wordt toegevoegd, dan is de korting op de extra reis niet van toepassing. Kortingen gelden niet voor reeds gemaakte boekingen. Kortingen gelden ook niet bij wijzigingen aan reeds gemaakte boekingen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Weersomstandigheden
Het tennisprogramma vindt bijna altijd buiten plaats. U heeft geen recht op een geldelijke compensatie van Tennisreis.nl B.V, indien en voor zo ver (een gedeelte van) het tennisprogramma wegens de locale weersomstandigheden – onverhoopt- geen doorgang kan vinden. Mochten er alternatieven in de buurt zijn, dan zullen Tennisreis.nl en de trainers ter plaatse proberen om naar deze mogelijkheden uit te wijken. Wij kunnen hier echter geen garantie voor bieden.Interessant? Deel het met uw vrienden!


from

from

from

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.