Reis-informatie

Verblijf

  • Mar 20, 2019

Al onze arrangementen zijn op basis van een verblijf in een tweepersoonskamer. Soms is het mogelijk om op aanvraag een driepersoonskamer te boeken. Gaat u alleen op tennisvakantie, dan kunt u kiezen voor een verblijf in een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer voor alleengebruik.

Eenpersoonsverblijf
In geval van een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer voor alleengebruik betaalt u bijna altijd een toeslag. Bij verblijf in een eenpersoonskamer dient u er rekening mee te houden dat deze kamers kwalitatief minder kunnen zijn dan de tweepersoonskamers in hetzelfde hotel. Bovendien is het aantal eenpersoonskamers soms beperkt en zijn de toeslagen voor eenpersoonskamers relatief hoog. Dit heeft te maken met het beleid van sommige hoteleigenaren. Wij doen er alles aan om de toeslagen zo laag mogelijk te houden. U kunt ons bellen of mailen voor meer info over de eenpersoonskamers in het door u gekozen hotel.

Het ‘upgraden’ van kamers
Conform onze reisvoorwaarden hoort u de kamer te krijgen waarvoor u heeft geboekt. Is dat door onvoorziene omstandigheden niet mogelijk, dan behoort u een kwalitatief gelijkwaardige óf betere accommodatie toegewezen te krijgen. Soms blijkt eenmaal ter plaatse dat er alleen nog luxe kamers beschikbaar zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat u of andere deelnemers in een luxere kamer worden ingedeeld dan waarvoor geboekt en betaald is. Het komt tevens voor dat het hotel als extra service besluit om alle deelnemers van de tennisreis in luxere kamers in te delen, ondanks dat de geboekte kamers gewoon beschikbaar zijn. Het hotel bepaalt de indeling van de kamers altijd zelf. Tennisreis.nl BV heeft daar als reisorganisatie geen invloed op. Ook worden wij hiervan niet vooraf op de hoogte gebracht. 

Seizoensinvloeden
In het voor- of naseizoen is het in een aantal hotels (over het algemeen) wat rustiger. Het is daardoor (en mede door weersomstandigheden) mogelijk dat bepaalde onderdelen van het hotelprogramma geen doorgang vinden of dat sommige faciliteiten gesloten of beperkt geopend zijn. Bijvoorbeeld een à la carte restaurant, zwembad, watersportfaciliteiten en een animatieprogramma. Ook kan het voorkomen dat maaltijden in plaats van in buffetvorm in menuvorm worden geserveerd. Tennisreis.nl kan voor deze ‘seizoensinvloeden’ niet verantwoordelijk worden gehouden.Interessant? Deel het met uw vrienden!


from

from

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.