Reis-varianten

Groepen

  • Mar 20, 2019

Alles is mogelijk!

Overweegt u om een (groeps)tennisreis te organiseren? Als nieuwe activiteit van uw tennisschool of tennisvereniging of gewoon als sportieve trip voor uw vriendengroep?

Natuurlijk bent u prima in staat om zelfstandig zo’n tennisreis op touw te zetten. Dat lijdt geen twijfel. Bedenk echter wel dat u dan aan de slag moet met (onder meer) vragen als: ‘hoe vind ik dat unieke hotel met die fantastische banen? Wat zijn eigenlijk goede tennishotels binnen en buiten Europa? Hoe regel ik de vlucht? Waar liggen de risico’s? Voor tennisscholen komt daar bovendien de specifieke vraag ‘kunnen we er wel iets aan verdienen?’ bij. Een heleboel vragen die behoorlijk wat van uw tijd en aandacht gaan vergen.

Laat u al dit ‘geregel’ bij nader inzien liever over aan een ervaren partij? Als professionele reisorganisatie nemen wij u graag de organisatie en facilitering van uw tennisreis uit handen, terwijl deze toch betaalbaar blijft. Elk denkbare ‘scenario’ is daarbij mogelijk. Van lichte ondersteuning (wij regelen alleen vlucht en hotel, de rest doet u zelf) tot het organiseren van een complete tennis(les)reis inclusief lesprogramma, leraren en administratieve afhandeling. Afhankelijk van uw wensen biedt u de tennisreis onder eigen naam aan of als gezamenlijke activiteit, van uw tennisschool/vereniging/vriendengroep en Tennisreis.nl.

De voordelen voor tennisscholen, tennisverenigingen én vriendengroepen:
- u lift bij het organiseren van uw tennisreis mee op de kennis en ervaring van Tennisreis.nl, de nummer1-aanbieder in Nederland van tennisvakanties. En u profiteert van de kortingen die wij kunnen bedingen bij hotels, zodat uw groep voordelig geprijsd op reis gaat.

Voor tennisscholen en verenigingen geldt bovendien:
- u creëert op relatief eenvoudige wijze een extra commerciële activiteit en:
- u geeft de uitstraling van uw school of vereniging een ‘boost’ door het (in samenwerking) aanbieden van een kwaliteitsproduct.

 Meer informatie? Mail naar info@tennisreis.nl of bel met 085-0493910. Interessant? Deel het met uw vrienden!


from

from

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.