Reis-informatie

Tennisreis.nl

  • Mar 20, 2019

Tennisreis.nl

Nog beter leren tennissen...

...en ontspannen vakantie vieren!

Tennisreis.nl is specialist in fantastisch verzorgde tennisreizen naar prachtige, sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. Beginner of competitiespeler? 20 of 65? Alleen op stap of met bekenden? Tennisreis.nl heeft voor iedereen een droomtennisvakantie. Beginners brengen wij de grondbeginselen bij. Gevorderd? Dan helpen wij u uw slagenrepertoire uit te breiden en uw spel te verbeteren.

U krijgt elke dag na een goede warming-up, tennisles van ervaren Nederlandse tennisleraren en -leraressen. Met uitzondering van de dagen van aankomst, vertrek en slottoernooi. Het slottoernooi is een niet te missen spektakel aan het eind van de week. De tennisleraar of -lerares besteedt veel aandacht aan techniek, tactiek, mentaliteit, bewegen op de baan en aan het spelen van wedstrijden. De groepen kunnen variëren in grootte. Soms reist u met een grote groep en soms met een kleine groep. Vanaf 6 deelnemers gaan de groepsreizen door. Bij kleinere groepen (tot max 12) gaat er 1 trainer mee en wordt er, afhankelijk van het niveau, in 1 groep of in 2 groepen getraind.

Trekt u het liefst uw eigen plan of wilt u niet gebonden zijn aan de vertrekdata van onze groepsreizen? Bent u op zoek naar een tennisvakantie, voor uzelf en - eventueel - uw gezin? Kies dan uit ons aanbod van individuele tennisreizen, in samenwerking met internationale tennisscholen. U geniet - alleen, of samen met uw partner, vrienden of gezin - van een tennisvakantie die voldoet aan uw wensen. Bent u zelf geen actieve tennisser, maar moedigt u graag aan, dan zijn onze Grand slam reizen wellicht iets voor u? U kunt ook al onze accommodaties boeken zonder tennis. Iedereen kan bij Tennisreis.nl terecht en genieten van onze prachtige accommodaties. 

Gegarandeerd betoverende locaties
Betoverende bestemmingen binnen of buiten Europa! Tot in de puntjes verzorgde droomtennisreizen.

Tennisles door professionals
Een hele week of een weekend les van een ervaren trainer, met de zon op uw gezicht!

Reisvarianten voor iedereen
Op reis met de hele familie of alleen? Beginner of gevorderd? Jong of oud? Tennisreizen zoals u het graag wilt? Iedereen kan bij Tennisreis.nl terecht.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@tennisreis.nl of bel naar 085-0493910.


Downloads

Tennisreis winter 2015-2016.pdf


Interessant? Deel het met uw vrienden!


from

from

from

from

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.