Reis-informatie

Reisduur

  • Mar 20, 2019

Verblijfsduur en verlengen

Bij tennisreizen inclusief vervoer, de reis- en/of verblijfsduur is vermeld in dagen, worden de dagen van vertrek en aankomst als gehele dagen meegeteld. Dit is ongeacht de vertrek- en aankomsttijd. Het kan voorkomen dat het feitelijk verblijf minder dagen telt, dan op de website is vermeld. U kunt geen aanspraak maken op terugbetaling van (een deel van) de reissom als u laat vertrekt en vroeg terugkeert. Dit geldt ook wanneer uw vluchttijd na ontvangst van de reisbescheiden nog wijzigt.  

De all inclusive en de volpension arrangementen gaan op moment van aankomst in het hotel in en eindigen op de dag van vertrek om 12.00 uur. Wanneer u door vertraging later aankomt in het hotel, of op de dag van vertrek als gevolg van de vluchttijden al vóór 12.00 uur uw hotel per transfer verlaat, is er géén restitutie voor eventuele ‘gemiste’ maaltijden en drankjes mogelijk. Vertrekt u pas na 12.00 uur dan kunt u meestal tegen betaling van een toeslag ook de rest van de dag van de all-inclusive- of volpension-plus-formule gebruikmaken. Verblijft u op basis van halfpension, dan kan het eveneens voorkomen dat u bij late aankomst of een vroeg vertrek een maaltijd mist, waarvoor geen restitutie mogelijk is. Indien mogelijk zal het hotel eventueel een koude schotel in plaats van een diner aanbieden of kunt u, een dag voor vertrek, een ontbijtpakket bestellen.

Verlengen
Voor alle bestemmingen geldt dat het mogelijk is om uw verblijf met een of meerdere weken te verlengen. Bij sommige bestemmingen kunt u ook met een of meerdere dagen verlengen. De verlenging dient direct bij de boeking doorgegeven te worden. De verlengingsprijs is op aanvraag te boeken en is, tenzij anders vermeld, altijd gebaseerd op een tweepersoonskamer inclusief halfpension (ontbijt en diner) of indien van toepassing, op basis van all inclusive, maar exclusief het tennisprogramma. Het tennisprogramma kan tegen een zeer aantrekkelijke prijs ook verlengd worden. Voor de verlengingen in- of exclusief tennisprogramma kunt u contact opnemen via de mail op info@tennisreis.nl of bellen naar 085-0493910Interessant? Deel het met uw vrienden!


from

from

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.