ItaliŽ , Voltino di Tremosine
HOTEL PINETA CAMPI (INDIVIDUELE TENNISREIS)

Tennissen in een internationale sfeer! Tennisreis.nl organiseert in samenwerking met de gerenommeerde internationale tennisschool Peter Leimberg tennisreizen op individuele basis naar ItaliŽ, Voltino di Tremosine aan het Gardameer. U heeft les in groepsverband met tennisliefhebbers uit verschillende landen. Een internationaal tintje, waarbij u verblijft op basis van halfpension.


Tennis


Tennislessen
Tijdens de individuele tennisreizen worden de lessen verzorgd door gediplomeerde tennisleraren van verschillende nationaliteiten. De lessen worden in het Duits of Engels gegeven. Aan de tennisprogramma's doen tennissers uit diverse andere landen mee. Ook kinderen kunnen aan deze reizen deelnemen; voor hen zijn er speciale kindertenniscursussen. De lesgroepjes bestaan uit maximaal vier personen per baan en per trainer (bij kinderen maximaal zes) en worden ingedeeld naar niveau. Hoewel tennis centraal staat, organiseren de tennisleraren voor de liefhebbers ook diverse andere activiteiten, zoals een excursie of een barbecue. Deelname aan deze activiteiten is uiteraard geheel vrijblijvend. Indien u extra wilt tennissen buiten de lesuren dan dient u dit zelf ter plaatse te regelen. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Tennisschool Peter Leimberg
Het tennisprogramma staat onder leiding van de tennisleraren van de Duitse tennisschool Peter Leimberg. Peter Leimberg is al 20 jaar verbonden aan Hotel Pineta Campi. Het programma begint op zaterdagavond. De groepsindeling is op zondagochtend, daarna beginnen de eerste lessen. Na afloop van de laatste les op vrijdag wordt het programma afgesloten met een toernooi. De lestijden wisselen per dag. U heeft les van: 08.00- 10.00 uur, 10.00- 12.00 uur, 14.00- 16.00 uur of van 16.00- 18.00 uur.

Tenniscursussen Peter Leimberg
U kunt kiezen uit de volgende tenniscursussen:

- Cursus I: 10 uur tennisles (inclusief in de prijs)
- Cursus II: 15 uur tennisles
- Cursus III: 5 uur tennisles voor kinderen tot ca. 12 jaar

Oudere kinderen kunnen eventueel deelnemen aan cursus I of II.


Interessant? Deel het met uw vrienden!VANAF Ä 325,-
Nederland , Zutphen
FLETCHER RESORT-HOTEL ZUTPHEN