Veelgestelde vragen

Vervoer


Hier kunt u antwoorden vinden op al uw eventuele vragen. Mocht u uw antwoord niet kunnen vinden neem dan contact met ons op.

Kan ik van te voren online inchecken?
Helaas is het niet mogelijk om bij onze groepsreizen zelf van te voren in te checken. Dit komt omdat het een groepsboeking betreft met 1 reserveringsnummer. Bij individuele boekingen is dit meestal wel mogelijk.
Vanaf 1 november 2014 is het visum voor Turkije alleen nog online aan te vragen als e-visum via https://www.evisa.gov.tr/nl. U kunt deze momenteel niet meer op de luchthaven kopen. Mocht u vooraf een visum hebben besteld en de reis gaat uiteindelijk niet door dan zijn de kosten voor eigen rekening. Wij raden aan om het visum 1 week voor vertrek aan te schaffen. U kunt bij ons altijd nagaan of de reis definitief doorgaat.
Voor Turkije kan er zowel met een paspoort als met een identiteitskaart gereisd worden. Beide moeten bij terugkomst nog 6 maanden geldig zijn.
Voor bijna al onze tennisreizen hebben wij 20 kg bagage per persoon per retourvlucht vooraf voor u geboekt. Er zijn altijd uitzonderingen bijvoorbeeld indien u zelf met een andere vliegtuigmaatschappij wenst te vliegen dan de rest van de groep. Voor korte verblijven bieden wij u de mogelijkheid alleen handbagage in te boeken. Vraag ons gerust naar de bagagevoorwaarden voor uw gewenste reis.
Onze groepsreizen naar Italië zijn op basis van eigen vervoer. Wij kunnen echter voor u kijken naar carpoolmogelijkheden met andere deelnemers. Bij interesse vragen wij hen zelf contact met u op te nemen; helaas mogen wij geen gegevens van personen verstrekken.
Bij eventuele vluchtwijzigingen informeren wij de hoofdboekers zo spoedig mogelijk. Wij raden u echter wel aan om voor u naar de luchthaven gaat op Teletekst of op internet te controleren of de vertrektijd van uw vlucht (wellicht) gewijzigd is. Op onze website onder het tabje vervoer bij de bestreffende accommodatie hebben wij de vluchttijden ook vermeld staan.
In de reisbescheiden die u uiterlijk 5 dagen voor vertrek ontvangt, staat het tijdstip vermeld waarop u uiterlijk op Schiphol aanwezig dient te zijn. Dit kan verschillen per bestemming. De balie waar u zich dient te melden, staat tevens in de reisbescheiden vermeld. Ook op de monitoren in de centrale hal van Schiphol staat achter uw vluchtnummer bij welke balie u zich moet melden. De incheckbalies bevinden zich in de vertrekhallen. Als u laat wilt inchecken, bestaat de kans dat de balies al gesloten zijn en u uw vlucht mist. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor uw rekening.
Wij raden u aan om dit niet te doen aangezien een tennisracket als slagwapen wordt gezien. Vanwege de scherpe controle op de luchthaven mag u maximaal één stuk handbagage meenemen. De maximale afmeting van handbagage is 55x35x25 cm (LxBxH). Het maximale gewicht is 5 kg. Scherpe voorwerpen zoals (zak)messen, (nagel)vijlen, scheermessen, nagelknippers e.d. zijn niet toegestaan in de handbagage. Tevens gelden er regels met betrekking tot het meenemen van vloeistoffen in uw handbagage. Houdt u er dus rekening mee dat het officieel niet is toegestaan om tennisrackets als handbagage mee te nemen in het vliegtuig. Naast uw handbagage mag u in de economy klasse maximaal 20 kg bagage meenemen. Vliegt u in de comfort klasse dan gelden er andere richtlijnen. Meer informatie hierover vindt u op uw vliegticket(s).
De vluchttijden voor de groepsreizen kunt u ongeveer 2 weken voor vertrek vinden op de website onder het tabje vervoer van uw gewenste bestemming. Let op deze vluchttijden zijn altijd onder voorbehoud. Vluchten voor individuele reizen kunt u ongeveer 1 week voor verteek bij ons via e-mail of telefonisch opvragen.
U dient uw naam en de namen van eventuele reisgenoten zoals deze op uw factuur zijn gespeld goed te controleren. Voor het vliegticket is het van belang dat de eerste voornaam en de overige letters overeenkomen met de naam in uw paspoort. Bij getrouwde vrouwen dient de meisjesnaam conform paspoort op het ticket te staan. U zult geweigerd worden bij de incheckbalie indien de achternaam op het vliegticket niet exact gelijk is aan die in het paspoort. Ontdekt u een foutieve spelling van uw naam of de namen van uw eventuele reisgenoten op de factuur, neem dan direct contact op met Tennisreis.nl via 073-6126170.

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.