Veelgestelde vragen

Kortingen Tennis


Hier kunt u antwoorden vinden op al uw eventuele vragen. Mocht u uw antwoord niet kunnen vinden neem dan contact met ons op.

Mag onze baby van 1 jaar gratis meereizen?
Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen geldt dat kinderen tot en met 1 jaar gratis of tegen betaling van administratiekosten (oplopend tot 50 euro) op schoot mee mogen reizen in het vliegtuig. Vanaf 2 jaar is het verplicht een stoel te boeken voor het kind. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben speciale kinderreissommen, maar dat is niet vanzelfsprekend. In elke accommodatie kunt u een kinderbedje aanvragen. Dat valt onder de noemer preferentie, oftewel: voorkeur. Er zijn bijna altijd voldoende kinderbedden beschikbaar, maar in een drukke periode van het hotel kan het zijn dat ze allemaal al gereserveerd zijn. De garantie dat er een kinderbedje beschikbaar is, kan Tennisreis.nl helaas nooit geven. De eventuele kosten voor een kinderbed zijn voor eigen rekening en moeten ter plaatse worden voldaan.
Voor kinderen vanaf 2 jaar tot 11 jaar gelden in de meeste hotels kinderkortingen. De kinderkorting die wordt geboden is afhankelijk van de leeftijd van het kind op de vertrekdatum, het totale reisgezelschap, de gekozen accommodatie en kamerindeling. Ook zijn er in een aantal hotels kinderfaciliteiten, zoals een oppasservice en een miniclub. Voor meer informatie en prijzen per accommodatie kunt u contact opnemen met Tennisreis.nl 073-6126170 of info@tennisreis.nl.

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.

Card image cap
50%
off
Turkije, Belek

Club Mega Saray (Tennis en Padel)

Vanaf

€ 1.095,- p.p.