Veelgestelde vragen

Het verblijf


Hier kunt u antwoorden vinden op al uw eventuele vragen. Mocht u uw antwoord niet kunnen vinden neem dan contact met ons op.

Waar mag ik nog gebruik van maken in het hotel op mijn vertrekdag?
Uw laatste vakantiedag: het is internationaal gebruikelijk dat u op de laatste dag uw hotelkamer tussen 10.00 en 12.00 uur moet verlaten en dat de verzorging (halfpension, volpension en all-inclusive) om 12.00 uur eindigt. Bij een late terugvlucht zal de tennisleraar bij de receptie proberen te regelen alle kamers én de verzorging tot het vertrek te behouden. Bij een hoge bezetting in het hotel zal het niet mogelijk zijn alle kamers te behouden, de tennisleraar zal in dat geval proberen in iedergeval 2 kamers tot vertrek te behouden voor de groep voor omkleden en om te douchen. In sommige hotels worden er ter plaatse kosten in rekening gebracht om uw kamer (indien beschikbaar) langer te behouden en/of voor de verzorging op de vertrekdag na 12.00 uur. Dit verschilt per reis en accomodatie.
Boekt u een hotel op basis van all-inclusive dan is over het algemeen het volgende inbegrepen: 7 x ontbijt, lunch en diner, snacks, teatime met gebak en alle drankjes inclusief lokale alcoholische drankjes gedurende baropeningstijden. De all inclusive formule gaat in op het moment van aankomst in het hotel en eindigt op de dag van vertrek om 12.00 uur. Het kan zijn dat u door late vluchttijden of vertraging later aankomt in het hotel of op de dag van vertrek als gevolg van de vluchttijden, al vóór 12.00 uur voor de transfer wordt opgehaald. In dat geval is er geen restitutie mogelijk voor eventueel ‘gemiste’ maaltijden en drankjes. Vertrekt u pas na 12.00 uur, dan kunt u meestal tegen betaling van een toeslag ook de rest van de dag van het all inclusive programma gebruikmaken. Andere opties zijn: volpension en half-pension. Dit verschilt per reis en accommodatie.
Boekt u een accommodatie op basis van halfpension, dan zijn ontbijt en diner bij de prijs inbegrepen. Meestal nuttigt u het eerste diner op de dag van aankomst en het laatste diner de dag vóór vertrek. Het eerste ontbijt is op de dag na aankomst en het laatste op de dag van vertrek. Het kan voorkomen dat u bij een late aankomst of een vroeg vertrek een maaltijd mist. Hiervoor is geen restitutie mogelijk. Indien mogelijk zal het hotel bij een late aankomst eventueel een koude schotel in plaats van een diner aanbieden of kunt u een dag voor vertrek een ontbijtpakket bestellen. Andere opties zijn: volpension en all-inclusive. Dit verschilt per reis en accommodatie.
Boekt u een accommodatie op basis van volpension, dan zijn ontbijt, lunch en diner bij de totaalprijs inbegrepen. Meestal nuttigt u het eerste diner op de dag van aankomst en het laatste diner de dag vóór vertrek. Het eerste ontbijt is op de dag na aankomst en het laatste op de dag van vertrek. Andere opties zijn: all-inclusive en halfpension. Dit verschilt per reis en accommodatie.

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.