Update maatregelen Corona Virus


Helaas heeft het Corona-virus de wereld behoorlijk in z’n greep. Voor meer informatie over de invloed hiervan op onze tennisreizen.


Momenteel ruimen wij de hele dag puin, werken we 14 uur per dag om alles in kaart te brengen en zoveel mogelijk van de betrokken partijen terug te krijgen tegoedbonnen. Wij zijn oprecht héél erg blij met alle deelnemers en deelneemsters die echt héél sportief reageren op de reizen die niet door kunnen gaan.De meeste reacties zijn hartverwarmend en daarvoor danken wij jullie ten zeerste!

Wat kunt u als deelnemers doen?

Omdat bijna alle betrokken bedrijven momenteel beperkt of niet werken; omdat luchtvaartmaatschappijen, touroperators en reisbureaus gesloten, overbelast of met repatriëring bezig zijn, vragen wij jullie – onze zeer gewaardeerde klanten – nogmaals vriendelijk om ons rustig ons werk te laten doen. Helaas zal zeker niet voor 1 juni 2020 duidelijk worden hoe, wat, in welke vormen wanneer we precies zullen worden gecompenseerd.

Veel touroperators en airlines zijn alleen per mail bereikbaar. De antwoorden laten helaas lang op zich wachten en terugbetalingen en het versturen van tegoedbonnen nóg langer.

Iedereen kan er zeker op rekenen dat wij 14 of meer uur per dag bezig zijn met het verzamelen van tegoedbonnen en bedragen en zo ook met het contact zoeken door urenlange wachtrijen heen met betrokken bedrijven/partners.Interessant? Deel het met uw vrienden!« Terug

VANAF € 325,-
Nederland , Vught
LANDGOED HUIZE BERGEN (TENNISWEE...
VANAF € 325,-
Nederland , Zutphen
FLETCHER RESORT-HOTEL ZUTPHEN (T...