Sonia tijdens tennisles

'Volgend jaar weer op tennisreis!'


Op groepsreis met een hele club mensen die je niet kent, is een ‘erge aanrader’ volgens Sonia Rial Calvo. Ze boekte samen met een vriendin een tennisreis naar Turkije met een groep. “Dat was vooraf zeker spannend. Want wat ga je treffen?”


“Ik keek er echt naar uit om een hele week lekker te tennissen in Turkije.” De twee vriendinnen kozen ervoor om met een groep te gaan die hetzelfde niveau heeft als zij. “De man/vrouw verdeling was precies goed en doordat iedereen hetzelfde niveau heeft, konden we goed met elkaar spelen.”

Hoe zag je dag eruit?


's Ochtends kreeg de groep twee uur lang intensief les. “Dat was heel fijn”, vertelt Sonia enthousiast. “Normaal zijn lessen ongeveer 50 minuten, dat is net te kort voor bepaalde oefeningen. Nu had je ruim de tijd.” In de middag is er ruimte voor ontspanning en een eigen invulling. “Lekker aan het zwemband liggen, bezoek de sauna of ga naar het strand. Tussendoor lunch je gezellig met elkaar en s’avonds tijdens het eten is ook erg veel gelachen.”

Volgend jaar weer?


“Absoluut! Alleen dan iets dichter op de competities, later in maart. Dan is het ook nóg beter weer." Met de andere groepsgenoten heeft Sonia nog steeds contact. “Ja we houden elkaar op de hoogte van onze tennisprestaties. Vooraf is zoiets spannend, want wat ga je treffen? Gelukkig klikte het goed binnen de groep. Ook al ken je elkaar vooraf niet, je houdt allemaal van tennis dus heb je al erg snel een leuke band”

Ben je ook tevreden over Tennisreis? Laat je mening dan achter op onze facebook pagina.


Interessant? Deel het met uw vrienden!« Terug

VANAF € 729,-
Italië , Voltino di Tremosine
HOTEL PINETA CAMPI (INDIVIDUELE...
VANAF € 1.249,-
Spanje , San Antonio, Ibiza
MARBLE STELLA MARIS
VANAF € 349,-
Nederland , Vught
LANDGOED HUIZE BERGEN (TENNISWEE...