Last minutes


Nederland
Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Twee dagen lang beoefent u uw favoriete sport in een andere omgeving. Lekker even weg, maar toch dichtbij; in eigen land! In het Fletcher Resort-Hotel Zutphen kunt u genieten van een sportief en tegelijk ontspannend (tennis)weekendje weg. U speelt op een van de binnen- of buitenbanen en u verblijft op basis van volpension.

Tennisweekend

Aankomst
28 t/m 29 april 2018
Al vanaf
€ 325,-   p.p.

Italië
Fabulous Village

Nieuw in ons assortiment! Een budget tennisreis naar Rome! U verblijft in een mobile home op vakantiepark Fabulous Village op ongeveer 15km verwijderd van het centrum van Rome. Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze mooie stad! Het park ligt in een uitgebreid pijnbomenbos van 30 hectare, u bent op omgeven door natuur.

Tennislesweek | Aanbieding!

Aankomst
6 t/m 13 mei 2018
Al vanaf
€ 395,-   p.p.

Spanje
Marble Stella Maris

Heerlijke tennissen op een van de meest populaire eilanden van Spanje, Ibiza. Tennisreis.nl organiseert nu haar eigen groepsreis naar dit mooie eiland. U verblijft in het Marble Stella Maris Resort op basis van Personal All inclusive en speelt op haar tennisbanen. Het resort ligt vlakbij de kust en tegen een heuvel wat een prachtig uitzicht creëert.

Tennislesweek | tweepersoonskamer op aanvraag, nog 1 eenpersoons!

Aankomst
26 mei t/m 2 juni 2018
Al vanaf
€ 995,-   p.p.
Spanje , San Antonio, Ibiza
MARBLE STELLA MARIS ****
Spanje , Peguera Mallorca
PALMIRA PARADISE ****
Nederland , Zutphen
FLETCHER RESORT-HOTEL ZUTPHEN ****