Wimbledon 2021


Heeft u altijd al een keer Wimbledon in het echt mee willen maken? Dat kan vanaf nu met Tennisreis.nl!


Het meest prestigieuze tennistoernooi is en blijft nog altijd Wimbledon. Al sinds 1877 wordt jaarlijks dit tennistoernooi gehouden op de All England Club in Wimbledon, een wijk in Londen. Wimbledon behoort samen met de Australian Open, Roland Garros en de US Open tot de Grand Slam Toernooien.

Het heilige gras, aardbeien met slagroom en verplichte witte tenniskleding zijn dť tradities die al jaren bij het grootste grastoernooi van de wereld gelden. Dit gecombineerd met een unieke sfeer zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Heeft u dit altijd al een keer mee willen maken? Bekijk hieronder dan onze mogelijkheden.

Wij bieden alleen tickets aan voor debenture seats Center Court of Court 1 (exclusieve zitplaatsen ter hoogte van de 'royal box' waarbij u ook toegang heeft tot de exclusieve bars en restaurants). 

Wij kunnen u voorzien van losse tickets, maar we kunnen ook de reis en het verblijf voor u erbij regelen. Op deze manier gaat u zonder stress en zorgen op reis.

Indien u wenst dat wij de reis en verblijf voor u regelen: mail dan uw gewenste reisdata, datum van toegang en aantal personen naar info@tennisreis.nl en wij maken voor u een offerte op maat. 

Voor vragen kunt u ons ook bereiken op 0850-493910.Interessant? Deel het met uw vrienden!