Roland Garros 2020


Het mooiste graveltoernooi van het jaar bezoeken? Dat kan bij Tennisreis.nl!


Dit populaire Grand Slam toernooi wordt ieder jaar vanaf eind mei gehouden. Twee weken lang bijten alle tennisspelers zich in het Franse gravel. Nadal behaalde in 2019 zijn 12e winst op Roland Garros. Schrijft hij in 2020 wederom geschiedenis door het toernooi op zijn naam te schrijven? Wegens het Coronavirus is het toernooi verplaatst van 20 september t/m 4 oktober. 

Ook dit jaar kunt u onder het genot van de crÍpes met nutella en een heerlijk Frans stokbroodje genieten van de wedstrijden. Wilt u de toppers van dichtbij in actie zien? Bestel dan vandaag nog uw kaarten!

Indien u naast de entreetickets uw reis en verblijft wenst te regelen dan verzorgen we dit graag voor u. Wij ontvangen graag uw gewenste reisdata, datum van bezoek Roland Garros, voorkeur stadion en ring en het aantal personen waarmee u wenst te reizen. U kunt dit per mail sturen naar info@tennisreis.nl en dan ontvangt u van ons een offerte op maat. Vermeld ook uw telefoonnummer zodat we u bij eventuele vragen gemakkelijk kunnen bereiken. Voor vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0850-493910.


Interessant? Deel het met uw vrienden!VANAF Ä 325,-
Nederland , Zutphen
FLETCHER RESORT-HOTEL ZUTPHEN