Spanje

Calahonda, Málaga

In juni 2024 gaan we met een groep van 24 tennissers en padellers naar Spanje. Heerlijk genieten van het najaarszonnetje terwijl je lekker traint en wedstrijden speelt op jouw niveau.

Van beginners tot topspelers, iedereen kan aansluiten bij deze reis. We zullen de lesgroepen indelen op jouw niveau.

Hoe ziet deze week eruit? Zondag 16 juni: vertrek naar Spanje vanaf Amsterdam of Eindhoven maandag 17 juni – zaterdag 22 juni : ’s ochtends trainen en ’s middags toernooitjes Zondag 23 juni: vertrek terug naar Nederland

Wat is inclusief in de prijs? • Vlucht • Verblijf op basis van half pension • Transfer ter plekke van en naar luchthaven Malaga • Tennis en/of padellessen en begeleiding bij de toernooitjes

We hebben veel ervaring met het organiseren van sportvakanties, of het nu gaat om een ​​gezonde en actieve manier van leven, of om gewoon een geweldige tijd te hebben onder de beste omstandigheden. We hebben voor elk wat wils, ongeacht leeftijd en vorm!

Calahonda is een luxe vakantiebestemming met kilometerslange stranden. Voor een dagje uit is een bezoek aan Malaga en Marbella zeker de moeite waard. Uitstapjes kun je zelf regelen met een taxi/bus of huurauto. 

Favoriete tennisreizen

Op dit moment worden onderstaande reizen het meest geboekt.