Spanje , Peguera Mallorca
PALMIRA PARADISE ****

Heerlijk een week naar Mallorca! Een van de meest populaire bestemmingen voor tennisvakanties! Ideaal gelegen ten westen van Palma de Mallorca ligt het kustplaatste Peguera. De training vindt plaats op de mooie gravelbanen van het complex van Tennis Academy Mallorca. De reis is op basis van All Inclusive in een mooi viersterrenhotel.


Peguera Mallorca

Peguera Mallorca


Peguera
Peguera  is een populaire toeristische bestemming in het zuidwestelijke deel van Mallorca. De badplaats beschikt over een mooi breed zandstrand en een grote winkelstraat waar behoorlijk wat restaurants en toeristische winkeltjes te vinden zijn. Net buiten het dorp zijn er meerdere grote resorts te vinden. Buiten het toeristische seizoen lijkt de badplaats nog het meest op een spookdorpje.
Het mediterrane klimaat van Peguera wordt hoofdzakelijk bepaald door de Middellandse Zee. Deze invloed zorgt ervoor dat er maar weinig weersextremen voorkomen Op Mallorca. Op de warmste dagen van het jaar zorgt de altijd aanwezige zeewind voor de nodige verkoeling. Is dit niet genoeg dan kun je natuurlijk altijd een duik in de zee nemen.


Interessant? Deel het met uw vrienden!Italië , Voltino di Tremosine
HOTEL PINETA CAMPI ****
Spanje , Dénia
LA SELLA TENNIS CLUB (INDIVIDUEL...
Griekenland , Kos
BLUE LAGOON RESORT *****