Nederland , Vught
LANDGOED HUIZE BERGEN (TENNISWEEKEND)

Twee dagen lang beoefent u uw favoriete sport in een andere omgeving. Dan bent u er toch lekker even uit, maar toch dichtbij in eigen land. Op Landgoed Huize Bergen kun je genieten van een sportieve maar ook ontspannen tennisweekend. Op steenworp afstand ligt het mooie 's-Hertogenbosch waar u kunt genieten van cultuur en kunt proeven van het bourgondisch Den Bosch. U speelt op één van de binnen- of buitenbanen.


Vught

Vught


Vught
Een vaak vergeten en onderschat gedeelte van Den Bosch. Vanuit Landgoed Huize Bergen is het een klein kwartiertje lopen naar het centrum van Vught. Hier vind je winkeltjes en heerlijke restaurants waar je goed kan eten. Ook is het vanuit Vught mogelijk om verschillende wandelroutes te volgen die je leiden naar de natuur pareltjes van de omgeving.

 

's-Hertogenbosch
Een stad die door haar veelzijdigheid niemand teleustelt! Laat je verrassen door de historische binnenstad, het unieke winkelaanbod en een hapje en drankje bij gezellig eetgelegenheden. Verken de historie van de stad door een rondvaart te doen door de Binnendieze of maak een wandeling door de stad en de omliggende natuur gebieden.


Interessant? Deel het met uw vrienden!VANAF € 999,-
Turkije , Belek
CLUB MEGA SARAY
VANAF € 1.249,-
Spanje , San Antonio, Ibiza
MARBLE STELLA MARIS
VANAF € 339,-
Nederland , Vught
LANDGOED HUIZE BERGEN (TENNISWEE...