ItaliŽ , Rome
FABULOUS VILLAGE

Nieuw in ons assortiment! Een budget tennisreis naar Rome! U verblijft in een mobile home op vakantiepark Fabulous Village op ongeveer 15km verwijderd van het centrum van Rome. Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze mooie stad! Het park ligt in een uitgebreid pijnbomenbos van 30 hectare, u bent op omgeven door natuur.


Rome

Rome


Rome
De mooie hoofdstad van Italië is zeker een bezoek waard. De historie die deze stad ademt is buitengewoon prachtig. Als bekendste natuurlijk het Colosseum, met daarnaast de opgravingen van het Forum Romanum, maar vergeet de Engelenburcht, de Thermen van Caracalla, de Trevifontein, de Spaanse trappen en uiteraard Vaticaanstad, waar het Sint-Pietersplein zich bevindt, niet. Daarnaast zijn er in Rome verschillende mooie pleinen, waar men kan genieten van een lekker hapje en drankje met een geweldig uitzicht.

Ostia Antica
Ostia Antica is een historisch havenstadje dat in de tijd van het Romeinse rijk de belangrijkste havenstad van het oude Rome was. Het werd niet alleen gebruikt als havenstad, maar ook als marinestad. Vroeger lag deze stad aan de Tyrreense zee, maar door verzanding ligt deze nu enkele kilometers verderop. Wel ligt deze mooie ruïnestad nog aan de Tiber. Op het hoogtepunt woonden er ongeveer 100.000 mensen. Op dit moment is er 2/3 van de historische stad opgegraven.


Interessant? Deel het met uw vrienden!Griekenland , Kos
BLUE LAGOON RESORT *****
Spanje , San Antonio, Ibiza
MARBLE STELLA MARIS ****
Spanje , Peguera Mallorca
PALMIRA PARADISE ****